Bootcamp

jij kan het ook

Bootcamp, jij kan het ook

Wil je spierkracht en vitaliteit in je lijf? Lekker in de buitenlucht en/of bos sporten? In jouw eigen tempo binnen de groep? Veilig en onder deskundige begeleiding? Schrijf je dan in voor de proefles. Beleef en geniet.

Methode Bootcamp heeft bij veel mensen het imago van een instructeur die zegt dat jij x maal MOET opdrukken. Bij Woutdoor sports gaat dat anders. Elke basisoefening kent een lichtere en zwaardere variant. Elke oefening heeft een standaard tijdsduur. Daardoor bepaal je zelf hoe vaak en op welk niveau je traint. Dat motiveert en de resultaten voel/zie/merk je.

Samen Teambuilding door samen oefeningen uit te voeren verhoogt de funfactor. Samen met de groep, dat maakt dat je zelf net dat stapje extra maakt. De voldoening na de cooling down is des te groter.

Doordat bootcamp elke maandag t/m donderdag wordt gegeven kun je heel flexibel elke week je eigen avond kiezen. Een vaste avond hoeft niet. En kun je een week niet (ziek, werk,…) dan haal je die sessie binnen je abonnementsperiode gewoon in. Op jouw moment.

Zelfs de tarieven zijn heel flexibel. Even afstemmen, dat wel.

Gewoon een proefles ervaren? Ja, jij kan het ook.

krachttraining in het bos

Sterker worden

Bootcamp, jij kan het ook.

De bossen hebben alles om een pracht van een krachttraining te beleven. Optrekken aan takken, buikspieroefeningen in het zand, planking in de heide, slootje springen of lekker hardlopen over de bospaden. Als jij fysiek sterker wilt worden maar het lukt je maar niet ervaar dan bootcamp bij Woutdoor sports.

Omdat je zelf bepaalt hoe zwaar jij je krachttraining op dat moment wilt uitvoeren. Lekker op jouw gevoel, geen schema’s. De groep motiveert maar oordeelt niet. Daardoor bouw je op jouw tempo kracht op. En zelfvertrouwen. Wout zorgt ervoor dat je de juiste technische uitvoering laat zien. Dit voorkomt blessures en verhoogt de impact van de te trainen spiergroep. De enthousiaste sfeer maakt dat je met plezier „ ’n tandje erbij” doet.

Per sessie komen alle spiergroepen aan bod. Daarbij bepaal je zelf of je de lichtere, basis of zwaardere versie uitvoert.

Gewoon een proefles ervaren. Jij kan het ook.

BootcampRunning

voordat je met deze sessie mee mag doen heb je minimaal 1 proefles Bootcamp beleeft. Als na deze proefles een voldoende beheersing van conditie, kracht en techniek is gebleken mag je meedoen aan de BootcampRunning.

Hoezo dan? BootcampRunning vraagt het uiterste van je lichaam. In het uur is weinig herstel tussen de verschillende oefeningen. Daarnaast zijn de oefeningen zwaarder en de afstanden worden op een hoger tempo afgelegd. Geen excuses.

Mentaal zoek je de grenzen op. En daar pas ga je ervaren hoeveel doorzettingsvermogen je hebt. Wout begeleidt je daarin. Ook de groepsdynamiek motiveert je om het stapje extra te zetten. Je leert jezelf opnieuw kennen.

Je kunt meer dan je denkt. Veel meer. Deze vorm van outdoor training is uitstekend als voorbereiding op hindernislopen, survivalrun’s, Army runs of een fit lichaam.

Wil jij de uitdaging met jezelf aangaan? Durf je het aan? Schrijf je in voor de proeflessen.

Start nu en vraag een proefles aan

Referenties

 • Anoniem

  Sinds 1,5 jaar sport ik bij Woutdoorsports. Voor die tijd ging ik graag hardlopen in de bossen. Maar daarnaast was ik op zoek naar een buitensport, waarbij alle spiergroepen worden getraind en ik elke keer weer word uitgedaagd om te kijken waar mijn grens ligt. Dit heb ik gevonden bij Woutdoorsports.

  Bij Woutdoorsports sport ik in de vrije natuur, in een groep, bouw ik conditie op en word ik gemotiveerd door te zetten en tegelijkertijd op mijn eigen niveau te sporten. Een les, of het nu bootcampen of trailrunnen is, het is elke keer anders en elke keer geniet ik volop! Sinds ik bij Wout sport voel ik me fitter, ik heb een betere conditie, ik leer veel over mijn eigen lijf en ik kan langere afstanden hardlopen. Wout heeft aandacht voor een juiste uitvoering van diversen oefeningen, zoals een juiste ademhaling en een juiste houding. Hij is erg creatief in het bedenken van diversen oefeningen, en dat elke keer weer met een glimlach op zijn gezicht! Dit alles maakt het sporten in de bossen van Geldrop elke keer weer een unieke ervaring!

 • Patrice

  "Vooraf nooit gedacht dat ik hardlopen leuk zou gaan vinden. Lopen zonder doel, leek me behoorlijk saai.
  Maar bij en met Wout lopen, is anders. Hij enthousiasmeert, stimuleert en zorgt ervoor dat iedere loper zich prettig voelt binnen de groep.
  Hij maakt me bewust van het mooie buitengebied. Of we nou rennen in de regen, de ochtendzon of door de modder, de voldoening na afloop voelt zo goed!"

Volg me op Facebook

Volg me op Instagram

Afstand tot Basecamp

 • Geldrop

  Kerk - Centrum
  3 km
 • Strabrechtse Heide

  12,7 km
 • Eindhoven

  Centrum
  8,3 km
 • Heeze

  Centrum
  6,4 km

Contact

Woutdoor Sports
Wout Delen

Gijzenrooi 7a
5661 PA Geldrop

T: 06 23405525
E: 

© Woutdoorsports - Website: Van Dongen Design - Inloggen