Mail me
  

Blog

...Limburgs Halfzware...

...Suunto beats Garmin...

We schrijven 15 maart 2014 als Funrunner Willem Mutze met zijn Annemarie een prachtige 50 km route door het heuvelachtige Zuid Limburg hebben uitgezet. Een select gezelschap van 63 echte kilometervreters verzamelen zich om 08.30 uur in Heerlen. Vandaaruit vertrekken we al carpoolend naar boscafe ‚t Hijgend Hert in Vijlen, de uiteindelijke startplaats.

Daar Willem en Annemarie toonaangevend zijn in trailrunningland past een route zonder markering daar prima bij. De 50km route is enkel te lopen door deze via internet op je GPS horloge te importeren (uploaden). En dat werkte perfect. Het is qua lopen wel even wennen. Het is geen „Evy" die zegt wat je moet doen. Dus heel regelmatig op je horloge kijken, quick scan van de richting en doorgaan.

Lees meer: ...Limburgs Halfzware...

Start nu en vraag een proefles aan

Referenties

 • Anoniem

  Sinds 1,5 jaar sport ik bij Woutdoorsports. Voor die tijd ging ik graag hardlopen in de bossen. Maar daarnaast was ik op zoek naar een buitensport, waarbij alle spiergroepen worden getraind en ik elke keer weer word uitgedaagd om te kijken waar mijn grens ligt. Dit heb ik gevonden bij Woutdoorsports.

  Bij Woutdoorsports sport ik in de vrije natuur, in een groep, bouw ik conditie op en word ik gemotiveerd door te zetten en tegelijkertijd op mijn eigen niveau te sporten. Een les, of het nu bootcampen of trailrunnen is, het is elke keer anders en elke keer geniet ik volop! Sinds ik bij Wout sport voel ik me fitter, ik heb een betere conditie, ik leer veel over mijn eigen lijf en ik kan langere afstanden hardlopen. Wout heeft aandacht voor een juiste uitvoering van diversen oefeningen, zoals een juiste ademhaling en een juiste houding. Hij is erg creatief in het bedenken van diversen oefeningen, en dat elke keer weer met een glimlach op zijn gezicht! Dit alles maakt het sporten in de bossen van Geldrop elke keer weer een unieke ervaring!

 • Patrice

  "Vooraf nooit gedacht dat ik hardlopen leuk zou gaan vinden. Lopen zonder doel, leek me behoorlijk saai.
  Maar bij en met Wout lopen, is anders. Hij enthousiasmeert, stimuleert en zorgt ervoor dat iedere loper zich prettig voelt binnen de groep.
  Hij maakt me bewust van het mooie buitengebied. Of we nou rennen in de regen, de ochtendzon of door de modder, de voldoening na afloop voelt zo goed!"

Volg me op Facebook

Volg me op Instagram

Afstand tot Basecamp

 • Geldrop

  Kerk - Centrum
  3 km
 • Strabrechtse Heide

  12,7 km
 • Eindhoven

  Centrum
  8,3 km
 • Heeze

  Centrum
  6,4 km

Contact

Woutdoor Sports
Wout Delen

Gijzenrooi 7a
5661 PA Geldrop

T: 06 23405525
E: 

© Woutdoorsports - Website: Van Dongen Design - Inloggen