Mail me
  

Personal Training

...vitale lifestyle...

investeer in jezelf

in korte tijd resultaat zien en voelen. Tijd maken voor sporten kan (willen-kunnen) de stok achter de deur, geen excuses gemotiveerd worden door deskundige coach 1:1 maatwerk sessies in de bossen.

NU AAN DE SLAG MET DE PERSONAL TRAINER

Onder deskundige begeleiding weet je dat je op de goede weg bent. Dat betekent efficiënt omgaan met je tijd en energie. Je wilt wel de 100% halen uit elke sessie. Zakelijk en privé heb je hier voordeel van. Samen passen we het maatwerk programma aan op je agenda.

FYSIEK STERKER

Tijdens de steeds uitdagendere oefeningen zorgen we voor spieropbouw in conditie en kracht. Stap voor stap waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Je voelt spieren groeien en vet verdwijnen. Kleding gaat prettiger zitten en complimenten over een slanker uiterlijk hoor je steeds vaker. Je voelt je vitaliteit groeien.

VERANTWOORDE VOEDING

Voeding is de brandstof voor je lichaam. Maar dan wel de juiste brandstof op het beste moment van de dag. We werken niet met diëten, maar sturen op je eetgewoontes. Dit scheelt in korte tijd in kilo’s en je voelt je fitter. Een consult voor verantwoorde voeding is optioneel in te regelen (gediplomeerd voedingsconsulent).

NIEUW GEDRAG

Als geregistreerd therapeut adviseer ik tijdens de sessies in nieuw gedrag. Hierdoor zet je de personal training vast in jouw nieuwe lifestyle. Je krijgt handvaten om tegenslagen te pareren en door te zetten. Je staat er niet alleen voor. Samen zorgen we ervoor dat jij je doelstellingen gaat halen. Met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en het begeleiden van sporters kan ik je gericht motiveren richting je doelstellingen. Met je vitalere lifestyle richt jij je leven opnieuw in. Aktief leven.

INTAKE 

Je start met een gratis en vrijblijvende intake Volgens het beproefde programma bespreken we de wensen en je mogelijkheden (agenda, medisch, fysiek). Je motivatie en doelstellingen bespreken we daarbij uitvoerig. Wat verwacht je van Woutdoor sports? Wat wordt er van jouw inzet verwacht, tijdens de sessies en daarbuiten?

WAT LEVERT HET JE OP

je richt je leven opnieuw in. Oude gewoontes maken plaats voor nieuw. Je gezondheid gaat vooruit, je krijgt weer nieuwe energie. Je conditie zorgt ervoor dat je de hele dag de volle 100% kunt geven. Je stresslevel gaat omlaag. Je humeur wordt beter. Je doorzettingsvermogen groeit wekelijks je bent vitaler

JE GAAT AKTIEVER LEVEN...... MEER WETEN OVER DE PERSONAL TRAINER?

Omdat er maatwerk geboden wordt, is het helaas niet mogelijk om hier de kosten te vermelden. Ieder PT-traject heeft specifieke wensen en is dus uniek. Aan het eind van het intakegesprek weet je precies waar je aan toe bent. Aanpak, verwachte duur, persoonlijke inzet, kosten én wat het je oplevert. Telefonisch is er een gratis quick scan mogelijk. Daarna plannen we desgewenst de afspraak voor het intakegesprek in. De referenties op de website en LinkedIn geven inzicht in de Woutdoor sports werkwijze. Aangeven dat je interesse hebt in Personal Training kan via de website, of 06-23405525.

Start nu en vraag een proefles aan

Referenties

 • Anoniem

  Sinds 1,5 jaar sport ik bij Woutdoorsports. Voor die tijd ging ik graag hardlopen in de bossen. Maar daarnaast was ik op zoek naar een buitensport, waarbij alle spiergroepen worden getraind en ik elke keer weer word uitgedaagd om te kijken waar mijn grens ligt. Dit heb ik gevonden bij Woutdoorsports.

  Bij Woutdoorsports sport ik in de vrije natuur, in een groep, bouw ik conditie op en word ik gemotiveerd door te zetten en tegelijkertijd op mijn eigen niveau te sporten. Een les, of het nu bootcampen of trailrunnen is, het is elke keer anders en elke keer geniet ik volop! Sinds ik bij Wout sport voel ik me fitter, ik heb een betere conditie, ik leer veel over mijn eigen lijf en ik kan langere afstanden hardlopen. Wout heeft aandacht voor een juiste uitvoering van diversen oefeningen, zoals een juiste ademhaling en een juiste houding. Hij is erg creatief in het bedenken van diversen oefeningen, en dat elke keer weer met een glimlach op zijn gezicht! Dit alles maakt het sporten in de bossen van Geldrop elke keer weer een unieke ervaring!

 • Patrice

  "Vooraf nooit gedacht dat ik hardlopen leuk zou gaan vinden. Lopen zonder doel, leek me behoorlijk saai.
  Maar bij en met Wout lopen, is anders. Hij enthousiasmeert, stimuleert en zorgt ervoor dat iedere loper zich prettig voelt binnen de groep.
  Hij maakt me bewust van het mooie buitengebied. Of we nou rennen in de regen, de ochtendzon of door de modder, de voldoening na afloop voelt zo goed!"

Volg me op Facebook

Volg me op Instagram

Afstand tot Basecamp

 • Geldrop

  Kerk - Centrum
  3 km
 • Strabrechtse Heide

  12,7 km
 • Eindhoven

  Centrum
  8,3 km
 • Heeze

  Centrum
  6,4 km

Contact

Woutdoor Sports
Wout Delen

Gijzenrooi 7a
5661 PA Geldrop

T: 06 23405525
E: 

© Woutdoorsports - Website: Van Dongen Design - Inloggen