Mail me
  

Voeding

...wat heb je nodig...

gewicht beheersen

het voedingspatroon in evenwicht brengen en houden is een belangrijk onderdeel van het Woutdoor sports concept.

Het verschil ligt in de aanpak, het concept. Het is maatwerk. En die is afgestemd op jouw fysiek, mentaal/emotioneel gedrag en voedingspatroon. Vandaag heb je de eerste stap gezet om je gewicht te gaan beheersen. Niet uitstellen.

FYSIEK

Bij Woutdoor sports kun je op jouw niveau je beweging vinden. Bootcamp of running. Samen buiten sporten in de bossen. Het verbranden van extra caloriën gaat met een grote glimlach.

MENTAAL

Bij afvallen wordt er veel van je doorzettingsvermogen gevraagd. Bij Woutdoor sports zijn wij met de coaching hiervan dagelijks bezig. Samen doorpakken zodat je leert om tegenslagen zelfstandig de baas te kunnen. Daardoor val je niet meer terug in oude eetgewoontes.

VOEDING

Wat je eet is heel belangrijk. Het begint al bij het kopen ervan. Om de juiste voeding te kopen waarmee je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt is vragen of je wilt veranderen met je eetgewoontes. Als je wilt veranderen begeleidt de voedingscoach je om deze gewoontes opnieuw in te vullen. Als je gaat sporten mag je meer eten.

Anders eten, dat dan wel. Begeleiding op het gebied van voeding is altijd in combinatie met een beweegprogramma bij Woutdoor sports. Door dit concept verandert je leven.

Wil jij dat?

Start nu en vraag een proefles aan

Referenties

 • Anoniem

  Sinds 1,5 jaar sport ik bij Woutdoorsports. Voor die tijd ging ik graag hardlopen in de bossen. Maar daarnaast was ik op zoek naar een buitensport, waarbij alle spiergroepen worden getraind en ik elke keer weer word uitgedaagd om te kijken waar mijn grens ligt. Dit heb ik gevonden bij Woutdoorsports.

  Bij Woutdoorsports sport ik in de vrije natuur, in een groep, bouw ik conditie op en word ik gemotiveerd door te zetten en tegelijkertijd op mijn eigen niveau te sporten. Een les, of het nu bootcampen of trailrunnen is, het is elke keer anders en elke keer geniet ik volop! Sinds ik bij Wout sport voel ik me fitter, ik heb een betere conditie, ik leer veel over mijn eigen lijf en ik kan langere afstanden hardlopen. Wout heeft aandacht voor een juiste uitvoering van diversen oefeningen, zoals een juiste ademhaling en een juiste houding. Hij is erg creatief in het bedenken van diversen oefeningen, en dat elke keer weer met een glimlach op zijn gezicht! Dit alles maakt het sporten in de bossen van Geldrop elke keer weer een unieke ervaring!

 • Patrice

  "Vooraf nooit gedacht dat ik hardlopen leuk zou gaan vinden. Lopen zonder doel, leek me behoorlijk saai.
  Maar bij en met Wout lopen, is anders. Hij enthousiasmeert, stimuleert en zorgt ervoor dat iedere loper zich prettig voelt binnen de groep.
  Hij maakt me bewust van het mooie buitengebied. Of we nou rennen in de regen, de ochtendzon of door de modder, de voldoening na afloop voelt zo goed!"

Volg me op Facebook

Volg me op Instagram

Afstand tot Basecamp

 • Geldrop

  Kerk - Centrum
  3 km
 • Strabrechtse Heide

  12,7 km
 • Eindhoven

  Centrum
  8,3 km
 • Heeze

  Centrum
  6,4 km

Contact

Woutdoor Sports
Wout Delen

Gijzenrooi 7a
5661 PA Geldrop

T: 06 23405525
E: 

© Woutdoorsports - Website: Van Dongen Design - Inloggen